תשובות בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/04/2013 | 15:38 | מאת: רז

שלום ד"ר, יש איזה מצב רגיש שברצוני לפרט לך על מנת לעזור לי או לכוון אותי. יש לי דוד שגר באיראן וכבר כמה חודשים הוא הרגיש "שריפה" או צריבה בבטן. לפני שבועיים הגיע לבטן חולים בעקבות כאבים שהתגברו ובגלל שהיה לו לפני כמה שנים רקע מחלות לב עשו אקג שיצא לא טוב והזריקו לו חומרי מדלל דם ואחרי שראו שאין שיפור במצב ביצעו אנדסוקופיה וראו דם בצינור הוושט. עשו אנדוסקופיה הראשונה אחד הרופאים טען שייתכן שיש גידול ואחרי שנתנו לו תרופה להקטנת הדם ועשו אנדוסקופיה חוזרת אחרי יום ורופא אחר טען שזה המטומה. לאור המצב באיראן ובירור, אני רציתי לעזור להם ולשמוע חוות דעתך. אני יודע שאתה לא אמור לעזור לי כלל אבל זה בקשה לעזור ליהודי. בבקשה ממך תעזור לנו. אשמח לקבל אי מייל שלך לשליחת המסמכים של אנדוסקופיה ואני אף מוכן לשלם לך על מנת לשמוע חוות דעתך. כי זה מצב מאוד לא טוב שלהם ואולי תגיד שיש צורך שהם יעלו ארצה לקבל טיפול בתודה רבה לך מראש, רז

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה