שלשולים כבר 3 חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/04/2013 | 11:57 | מאת: לימור

ד"ר שלום כבר רשמתי שהיו שלשולים וקיבלתי טיפול אנטביוטי שלא עזר ובנוסף בדיקות צואה תקינות. לפני 4.5 שנים עברתי קולונסקופיה בגלל סיפור דומה שהיה תקין כולל סוף מעי דק כולל ביופסיות. היהי לי גם הליקובקטור שאובחן בתבחין נשיפה קיבלתי אז טיפול אנטיביוטי ועבר. היום לאחר השלשולים המרובים אלו בדיקות עליי לעשות??? אם עשיתי קולנסקופיה לפני 4.5 שנים האם אני צריכה לעבור זאת שוב?? יש גם כמובן רגישות בקיבה. ביקור אצל גסטרו עוד חודש . אני בת 39. תודה .

בפנייתך חסרים פרטים רבים. ישנן סיבות רבות לשלשול ולצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מומלץ להשלים בירור מסודר דרך רופא המשפחה ובהתאם לנתוני הרקע. *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה