האם יש חולשה בתסמונת המעי הרגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/04/2013 | 00:01 | מאת: עידו

היי אני בחור בן 30 סובל מהפרעות עיכול כאבי בטן תחושת מלאות גזים וגם חולשה חזקה ותשישות כבדה כמו הרגשת וירוס לאחר אכילת אוכל חריף או מתובל או שומני או משהו כזה. עשיתי בדיקות אולטרה סאונד וגסטרוסקופיה והכל יצא תקין והרופא הגסטרו טוען שהוא לא מוצא כלום ואין לו הסבר לתופעות שאני מרגיש, ואולי אולי זה המעי הרגיז. רציתי לדעת האם בתסמונת המעי הרגיז יש חולשה ותשישות חזקה שממש משכיבה אותי במיטה ואני זקוק למשככי כאבים כדי להפחית את העוצמה שלה. כמו הרגשת וירוס או שפעת חזקה מרגיש שאני לא יכול לעמוד על הרגליים מרוב תשישות ועייפות. האם החולשה והתשישות הכבדה אלו תופעות מוכרות למעי הרגיז ?? תודה רבה

06/04/2013 | 17:59 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

חולשה תשישות אינה סימן אופיני לתסמונת המעי הרגיז *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה