בדיקות בהרדמה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/04/2013 | 13:51 | מאת: ענת

שלום רב, הופנתי לבדיקת גסטרוקופיה וקולונסקופיה- הרופא המליץ לי לערוך את הבדיקות בהרדמה מלאה, אף שאין לי כל בעיה רפואית לטענתו זו הדרך הבטוחה ביותר האמנם? שנית אני חברת מכבי יש לי ביטוח משלים ולכן אוכל לעבור את הפרוצדורה באסותה, יש לי גם ביטוח פרטי ואוכל לעבור את הפרוצדורה במדיקל סנטר, האם יש הבדל בציוד בו משתמשים בשני המקומות, האם יש ייתרון בלערוך את הפרוצדורה באופן פרטי בהנחה שהביטח הפרטי מכסה לפחות את רוב הפרוצדורה. תודה רבה

היתרון בנכחות מרדים היא שיש עוד רופא שמשגיח בזמן הבדיקה.בד"כ יש צורך בהרדמה בחולים עם מחלות מורכבות יותר. באשר למכונים שציינת איני מכיר את הציוד. *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה