מרוקנים גסטרו וקולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/04/2013 | 07:31 | מאת: אילנה-לאה

תודה על התשובה מכיון שקבעתי תור אצלך במדיקל לבדיקות גסטרוסקופיה וגם קולונסקופיה האם ניתן לשנות לפיקולקס? האם יש הבדל בכמות הנדרשת לשתות לפני ובקושי הנטילה בין המרוקנים ותופעות לואי כגון בחילות ועוד כ"כ האם ניתן לקבל את הוראות ההכנה במייל. תודה שוב .

02/04/2013 | 19:52 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

הכנה בפיקולקס קלה לחולה אבל איכות הכנה לא טובה ומנסיוני במחצית מהמקרים יש לחזור על הבדיקה עם הכנה אחרת

03/04/2013 | 08:57 | מאת: אילנה לאה

מעריכה את תשובתך המהירה השתכנעתי וקניתי. תודה ואגיע בשדבוע הבא כמתוכנן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה