Moviprep לעמת מרוקנים אחרים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/03/2013 | 14:13 | מאת: לאה

קבעתי בדיקות קולונסקופיה וגסטרוסקופיה ונאמר לי לבצע את ההתרקנות עם moviprep חברות שלי עברו עם מרוקן פיקולקס מה ההבדל האם ניתן להחליף בתודה

31/03/2013 | 09:16 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

החלפה תלותץי ברופא מבצע מרוקן ומוביפרפ הרכב זהה ופיקוסלק פועל במנגנון אחר *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודר

31/03/2013 | 16:26 | מאת: לאה

תודה על התשובה האם יש הבדל בכמות הנדרשת לשתות לפני ובקושי הנטילה בין המרוקנים ותופעות לואי כגון בחילות ועוד ומכיון שקבעתי תור אצלך לבדיקותג גסטרוסקופיה וגם קולונסקופיה האם ניתן לשנות כ"כ האם ניתן לקבל את הוראות ההכנה במייל. תודה שוב .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה