סיכון בהחדרת מלפפון לישבן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/03/2013 | 19:08 | מאת: בן 14

היי אני בן 14 וכפי שניתן להבין אני הומו.. על מנת לקבל תחושת הנאה החדרתי אתמול מלפפון לחור הישבן לאחר ששטפתי אותו במים (ללא סבון) וכשהוא אתי אותו שטפתי במים (שוב ללא סבון) ואכלתי אותו. האם המעשה שעשיתי הוא לא נכון? היום יכול להיות שקיבלתי זיהום או מחלה? כיצד לעשות זאת בטוח בלי שיהיו לי זיהומים ומחלות? תודה

31/03/2013 | 09:12 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

אין כל סכנה באכילת מלפפון *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה