צליאק ודימומים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/03/2013 | 14:29 | מאת: גלי

שלום, אני בת 39 כשהייתי בת 21 סבלתי מבעיות עור ובטן רבות ורופא באוסטרליה קבע שהן כתוצאה מצליאק-הפסקתי לאכול גלוטן ואכן נרגשתי טוב יותר-הנפיחות בבטן ירדה והעור השתפר לאין ערוך. כשאני מפספסת ואוכלת משהו שנגע בגלוטן אני סובלת נורא מהבטן יש לי דימום בצואה ואפילו מופיעים לי טחורים. בבדיקת דם שערכתי לאחרונה-נמצא שאין לי צליאק(קטן מ3). יכול להיות? מדדי הברזל מאוד נמוכים ומעידים על אנמיה.

27/03/2013 | 17:04 | מאת: גלי

עוד דבר: כששבתי ארצה וסיפרתי לאחותי היא אמרה שסובלת מתופעות זהות. אחותי הלכה להיבדק: דם וביופביה ואובחנה כצליאקית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה