ציפרלקס כעזרה לריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/03/2013 | 13:36 | מאת: נעה

שלום אני סובלת מריפלוקס כבד ובקע סרעפתי גדול מה שגורם לי בעיות נשימה וחנק רופא גסטרואונטרולג שאצלו אני מטופלת מתעקש מזה מספר חודשים. שציפרלקס לפי מחקרים יכול לשפר ולהקל עלי ואפילו להקטין את הבקע(עובד על העצבים של מערכת העיכול). טוען שאף אחד לא ינתח אותי במצבי אני נואשת מהמצב. לא מצאתי שום כתבה בענין זה באינטרנט. אשמח להמלצתכם מאחר וידוע לי למה מיועדת תרופה זו תודה חג שמח

טיפול רדיקלי יחיד שיש לבקע סרעפתי גדול - ניתוח עם מסיבות שונות מטופל לא יכול לעמוד בניתוח ניתן להשתמש בתרופות כולל ציפרולקס

27/03/2013 | 20:06 | מאת: נעה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה