סיוט מתמשך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/09/2012 | 16:18 | מאת: קרן

אני כחודשים אחרי ניתוח שרוול קיבה, ובמשך החודשיים האלה אני סובלת מתופעה בלתי נסבלת שכאילו יש לי כדור פרווה או חתיכת ספוג בגרון(בלתי נסבל!!!),ככל הנראה (לדברי רופא אא"ג אחד) מדובר בבצקת כתוצאה מחומציות והפרשות מהקיבה, שמתרכזת בגרון ויוצרת את התחושות האלה. אני כבר חודש וחצי בערך לוקחת כדור נקסיום פעמיים ביום וכדור זרידקס לפני השינה, אך ללא הואיל. אמנם עכשיו זה קצת מתמתן לאיזה יום וחצי אבל אז חוזר לעוד איזה ארבעה ימים ומציק בטירוף, וכך חוזר חלילה. מה ניתן לעשות??? רופא הגסטרו רוצה לעשות לי גסטרוסקופיה, השאלה אם זה הפיתרון היחידי(אני אחרי ניתוח השרוול, לכן לא מתלהבת לעשות גסטרוסקופיה ישר) וגם הייתי רוצה להבין דבר ראשון במידה ועושים גסטרוסקופיה, מה זה יתן, מה יכולות להיות התוצאות? ויותר חשוב-מה יכולים להיות הפתרונות לאותן תוצאות??? תודה רבה

12/09/2012 | 15:12 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

עליך לעבור גסטרוסקופי ויתכן גם ניטור חומצה ל 24 שעות * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה