כאבי בטן וקושי במתן צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/09/2012 | 14:22 | מאת: אפיקו

שלום, אני בן 29 ובימים האחרונים יש לי קושי במתן צואה. אני נתקל לעיתים בכאבי בטן חדים המריצים אותי לשרותים אך ברגע האחרון אני מגלה ששום דבר לא יוצא. גם כשיוצא אז מדובר בצואה חומה בהירה מאוד. רצוי לציין כי אני מאז ומתמיד לא הולך לשרותים לעיתים תכופות פעם ביומיים שלושה ולפעמים אף בהפרשים גדולים יותר. אודה לעזרה.

מומלץ לפנות לרופא המטפל אשר יתרשם מתלונותיך ישלים בדיקה גופנית וימליץ על בירור / טיפול בהתאם. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה