גיארדיה למביליה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/09/2012 | 19:08 | מאת: ענת

הרגע קיבלתי תשובות של בדיקות שנימצא הטפיל גיארדיה למביליה, קיבלתי (לפני שהגיעו התשובות ) אנטיביוטיקה ציפרודקס 500 פעמיים ביום האם זה מתאים או שאני צריכה להחליף למשהו אחר תודה מראש

לא ניתן לתת המלצה למתן טיפול תרופתי דרך מדיה זו. בכל מקרה כל המלצה על טיפול כזה או אחר צריך שתינתן על סמך הבנת התמונה הכוללת ובכללה גיל, תסמינים, תוצאות מעבדה, רגישות לתרופות, היסטוריה רפואית וכיו"ב. מומלץ לפנות לרופא המטפל. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה