בדיקת CELIAC SCREEN

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/09/2012 | 21:32 | מאת: רמי

שלום לד"ר! עקב בעיות ספיגת ויטמינים וברזל הפנה אותי רופא המשפחה לבדיקות דם , והתוצאות הן : CELIAC SCREEN 88 TRANSGLUTAMINASE_IGA 0.20 שלילי ENDOMYSIAL AB DEAM GLIADIN PEPT 2.50 מה אומרות התוצאות הנ"ל ? מה הסיכוי שאני רגיש לצליאק ? מה עושים עם תוצאות כנ"ל מבחינת המשך איבחון וכו ? בתודה . רמי

04/09/2012 | 21:55 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

CELIAC SCREEN זה משהו יחודי לקופ" ח כללית עם נורמות שונות ,ולכן פנה למעבדה לברר * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה