זרידקס \זנידקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/09/2012 | 19:49 | מאת: איתי

מהו המינון המקובל בטיפול בזרידקס כנוגד חומצה במקרה של בקע סרעפתי, כאשר ברקע תרופות נוגדות דיכאון\חרדה המגרות את רירית הקיבה והאם יש טעם לעבור בדיקת גסטרוסקופיה כדי לוודא שאין החמרה במצב הבקע, ריבוי התרופות החמיר את הפרשת החומצה והסבל רב בתודה איתי

03/09/2012 | 23:06 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

מטרת הפורום איננה לתת מירשמים או מינוני תרופות אין צורך לבצע ביקורת גסטרוסקופית לברר מה שלום הבקע החלטה תלויה אם יש שינוי לרעה בתלונות הנוס=בעות מהבקע ריבוי תרופות לא מוכר כמגביר את הבקע * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה