אנו חושב שבטעות נחשפתי לגלוטן ואני חושש עכשיו :(

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/09/2012 | 22:29 | מאת: ירין

שלום קוראים לי ירין אני בן 15 ויש לי רגישות לגלוטן לפני שעתיים בערך אני ואח שלי לקחנו חטיפים וישבנו בסלון לראות סרט הוא לקח כיפלי ואני לקחתי במבה שנינו פתחנו את השקיות והתחלנו לראות את הסרט בזמן הצפיה בסרט אח שלי רצה קצת מהבמבה אז אמרתי לי קח והוא לקח מתוך השקית ולפני זה הוא אכל מהחטיף שלו ואז נזכרתי וביקשתי ממנו שיביא לי לראות מה רשום מאחורי השקית של החטיף שלו וראיתי שם בסוגריים (מכיל גלוטן) וכמה דקות לפני הוא אכל מהחטיף שלי וכשבדקתי זה היה אחרי שסיימתי את השקית וכרגע אני ממש חושש הצליאק שלי הוא לא הצליאק עם הסיפטומים של כאבי בטן וכדומה הצליאק שיש לי הוא בלי שאני מרגיש את הסיפטומים מה יכול לקרות לי עכשיו ? אני ממש חושש :( תודה למי שיענה.

02/09/2012 | 19:08 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

חשיפה חד פעמית אינה מתבטא בכל התלונות * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה