בעיה בבליעה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/09/2012 | 06:29 | מאת: חוה

שלום בירצוני להבין לעומק מה זה אומר בעיה בבליעה, לא הסימפטומים, אלא מה קורה ממשית בגוף, שגורם לסימפטומים. האם זה היעצרות של הושט,חולשה של מערכת העצבים המרכזית? מה בדיוק? אם יש דברים נוספים השמח לדעת. (חוץ מזרם חוזר) יש לי כמובן סיבה למה אני שואלת, ולא מיתוך סתם סקרנות. אשמח אם תתיחסו ברצינות וביסודיות תודה

02/09/2012 | 19:06 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

פיזאת לא מטרת הפורום להסבר לפיזיולגיה שחל הושט בעיקרון יש 2 גורמים פגיעה בתפקוד חלק המוטורי וסיבה השניה הינה תהליכים הורמים לחסימה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה