צרבות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/08/2012 | 11:25 | מאת: מאי

שלום, אני בהריון בשבוע 36 וסובלת מצרבות קשות מאמצע ההריון. טאמס כבר אינו עוזר גם בכמויות גדולות וכעת אני נוטלת פמוטידין שגם איתו הגעתי לפעמיים ביום אך בשבוע האחרון גם זה לא עוזר.. האם יש תרופה אחרת שאוכל לקחת נגד הצרבות? אציין שבעבר היה לי גסטריטיס ונטלתי לוסק במשך כשנתיים. תודה רבה

ניתן לקחת לוסק או כדורים אחרים ממשפחת התרופה הזו. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה