כאבי בטן ושילשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/08/2012 | 20:32 | מאת: קובי

שלום רב, לפני כשבועיים היה לי וירוס של הקאות ושילשולים (כנראה שהיה מדובר בוירוס מאחר ואישתי חוותה אותה תופעה 48 שעות לפניי). מאז יש לי כאבי בטן שמתחילים בבוקר ומסתיימים לאחר שעות הצהרים. ביום שבת האחרון שוב חזרו התופעות של הווירוס עם בחילות ושילשולים. ניגשתי למיון ושם ביצעו לי בדיקות דם שהצביעו על אנזימי כבד גבוהים קצת ונשלחתי הביתה להמשך בירור אצל רופא המשפחה. בכל השבוע וחצי האחרונים אני לסרוגין עם פרמין ופפברין וביום שבת קיבלתי עירוי ובו פפברין ופרמין. יש לציין שאני מאובחן עם מעי רגיז ובנוסף לוקח באופן קבוע חצי כדור נורמיטן (12.5 מ"ג) בעקבות לחץ דם גבוהה. הבוקר עשיתי בדיקות דם חוזרות והתוצאות מראות כי אנזימי הכבד עדיין גבוהים. הרופא שלי בחופשה עד יום שני ואני ממש בלחץ מהתוצאות. אשמח לקבל חוות דעת ראשונית ועם עליי לפעול לפני שובו מהחופשה: להלן התוצאות: * כל הנתונים בסוגריים הם טווח הנורמה * צרפתי רק את הנתונים החורגים מהנורמה. (BILIRUBIN-TOTAL 1.8 mg/dl (0.3-1.2 (BILIRUBIN-DIRECT 0.43 mg/dl (0.1-0.29 (GOT (AST) 70 U/L (0-35 (GPT (ALT) 63 U/L (0-45 (CK-CREAT.KINASE(CPK) 213 U/L (20-200 EBV VCA IgM Negative 16 EBV IgG-EBNA > 600 Positive EBV VCA_IgG Positive 268 CMV IgG Positive בדיקות שתן: (SPECIFIC GRAV-U STRI 1.038 (1.001-1.030 (PROTEIN- U STRIP 70 mg/dl (0-30 LEUCOCYTES - U STRIP 25 /µl אשמח לתשובתכם בהקדם.

לא ניתן לקבוע אבחנה במסגרת פורום. יש סיבות רבות להפרעה כזו בתפקודי כבד. לכן עליך להגיע לבדיקת רופא משפחה או גסטרואנטרולוג לשם המשך בירור. במידה והרופא שלך לא נמצא אז יש מחליף * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה