אנזימי עיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/08/2012 | 17:23 | מאת: רונן

נתנו לי לנסות לקחת אניזמי עיכול - תרופה בשם קראון עקב כאבי בטטן שלא עוברים לאחר האוכל נפיחויות ועוד. לפי מה שקראת אניזמי העיכול עוזרים לגוף לספוג את השומנים. האם אומר שכאשר לוקחים אותם אזי יותר שומן יספג מהאוכל מאשר שלא לקחתי אותם - מצב שיוביל לספיגה גדולה יותר של שומן והשמנה? אם לא אזי מה זה אומר שזה עוזר לספוג את השומנים? זה נשמע די מרתיע ...

קראון זאת תרופה שמכילה ריכוז גבוה של אנזימי לבלב רק חולים אם אי ספיקת לבלב יכולים לקבל אותה אסור לקחת תרופה הזאת ללא אינדיקציה

26/08/2012 | 14:22 | מאת: רונן

מה ההשפעות של הקראון באנשים ללא בעיה של אי ספיקת לבלב?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה