מעי רגיז או וירוס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/08/2012 | 10:09 | מאת: אירית

בת 45. פעם בשבוע או שבועיים בלילה יש לי גלי חום ואח"כ צמרמורת ויציאה אחת רכה ונפיחות בבטן . אני לוקחת 2 אקמול והצמרמורת עוברת ויש הרגשת חולי וחוסר תיאבון. עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה וקולונסקופיה ושתיהן יצאו תקינות. בבדיקה גססטרוסקופיה שעשיתי לפני כשנתיים התגלה בקע סרעפתי קטן. חום הגוף גם לפעמים עולה . ל37.1 כשטמפ' החום הרגילה שלי היא תמיד 36.3. האם זהו וירוס שחוזר על עצמו, אלרגיה למזון, מעי רגיז, איזה בדיקות עוד עלי לעשות ואיזה תרופה עלי לקחת(אני נוטלת לנטון בבוקר אבל לא באופן סדיר). ה- TSH שלי מחוץ לנורמה 4.5. האם יש קשר ? האם זו תופעה שקשורה לגיל המעבר ולא לבעיות עיכול ? האם לעשות בדיקת דם לקנדידה (עשיחי לפני שלוש שנים בדיקת צואה יצאה שלילית) או בדיקת צואה רגילה. בתודה אירית בתודה אירית

רושם שלי שתופעות הללו קשורות למערכת מטבולית ואנדוקרינולוגית ולא קשורה למערכת העכול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה