הקאות חוזרות...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/08/2012 | 22:43 | מאת: יוסף יצחק

שלום וברכה! הבן שלנו (שנתיים),ברוך השם בריא לגמרי (מלבד כליה אקטופית- אנחנו במעקב, אין שם בעיה, לא היו לו דלקות.) אחת לשבועיים בערך (לפעמים יותר לפעמים פחות), אחרי ארוחת ערב הוא מקיא, הרבה פעמים הוא קם מהשינה בשביל זה. אח"כ הוא חוזר לישון כרגיל בלי בעיות מיוחדות, אין לו חום והוא שמח ופעיל. בהתחלה חשבנו שזה בגלל שבאותה ארוחה הוא אכל הרבה.. או שאכל חתיכות גדולות מידי.. או ש... אבל אחרי שראינו שיש כאן רצף מסויים (אחת לשבועיים) חשבנו אולי שיש מה לבדוק.. ממה זה יכול לנבוע? איך אפשר לטפל (במידה וכן)?

23/08/2012 | 07:54 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

מדובר ברפלוקס( החזר ושיטי) לא מדאיג פנו לרופא ילדי* התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופאם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה