פלאג'יל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/08/2012 | 22:44 | מאת: אלון

פורום יקר. אשמח לקבל את דעתכם על הנושא הבא. לפני כ ארבעה חודשים, בשל בעית שיניים,נטלתי אנטיביוטיקה בשם dalacin c ומאז עד לפני שלושה ימים איני מפסיק לשלשל. בבירור בקופת החולים לא התגלה כלום והבדיקות האחרונות לשלילת מחלת הקרוהאן וקוליטיס אמורות להגיע רק באמצע חודש הבא. בהשראת הכותבים ברשת ביקשתי מרופא המשפחה flagyl אולם נתקלתי בסירוב. לפני כחמישה ימים השגתי את הflagyl והתחלתי לצרוך אותה למרות התנגדות רופא המשפחה. עוד באותו היום הראשון שהשתמשתי בflagyl הרגשתי מצויין ולמעט דלקת קטנה בחניכיים כנראה מהיובש בפה אין תופעות לוואי עד כה והכי חשוב, השילשול פסק כבר בלילה הראשון. השאלה שלי האם יתכן שרופא המשפחה פיספס משהוא בבדיקה ואני צודק? בנוסף לכך, הייתי רוצה לדעת אם המינון שאני לוקח הוא בסדר, אני לוקח 500 מ"ג *3פעמים ביום. האם חמישה ימים זה מספיק בשביל לטפל בבעיה לא ידועה (: ?מתי עלי להפסיק? תודה מראש.

22/08/2012 | 15:15 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

אינני חושב שיש מקום לטפל ולהמליץ על תרופות דרך הרשת ולכן עליך לפנות למי שיעץ לך את התרופה שיתן לך הוראות המשך טיפול, משך מתן התרופה ומינון * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה