מעי רגיז ??

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/08/2012 | 11:11 | מאת: תות

שלום אני בת 20, לפני כשלושה חודשים פניי לרופא כי היו לי כניסות מרובות לשירותים- בין 5-7 פעמים ובימים טובים רק 3 פעמים, בבדיקת צואה שעשיתי התגלה החיידק קמפיליובקטר והטיפול האנטיביוטי לא עזר והמשכתי לשלשל... רופא הגסטרו שלח אותי לקולונוסקופיה, סיטי בטן ווידיאו קפסולה שיצאו תקינים. (היו לי גם שלשולים דמיים). מכיוון שכל הבדיקות יצאו תקינות שלחו אותי לרופא גסטרו של הצבא וההבחנה שלו הייתה מעי רגיז...הטיפול שניתן לי הוא 3 פעמים ביום "סטופאיט" ופעמיים ביום קולוטל ... אני לא רופאה אבל אני חושבת ש"סטופאיט" זה לא הפתרון. אשמח לקבל תשובה ממכם כדיי שתעזרו לי בבקשה ! האם יש עוד בדיקות שאוכל לבצע כדיי לגלות רגישות למאכלים מסויימים ?תודה רבה רבה רבה! מעריכה את זה מאוד :)

20/08/2012 | 15:53 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

עליך לפנות לחו"ד גסטרו בכיר בחוץ * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה