יציאות מרובות וגדולות בנער שמן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/08/2012 | 17:07 | מאת: כרמל

הי אני אם לאוטיסט בן 18 שוקל כ140 קילו גובהו 182 נטל מספר שנים ריספרדל שהועלה בהדרגה ל4.5 מ"ג לפני כחודשיים המליצה הפסכיאטרית להורדה הדרגתית במינון כרגע לוקח 2.5 וכדור בשם סירוקואל הנער לא אוכל כמויות אוכל גדולות אך שמן מאד לאחרונה החל להיתפנות 3-4 פעמיים ביום.בדיקות דם תקינות למעט הורמון פרולקטין גבוה והופננו לאנדוקרילוגיה . התור בעוד חודשיים וחצי. שאלתי אם יש מקום לבדיקות נוספות

רצוי לפנות לרופא המטפל. קשה לחוות דיעה מסודרת על סמך נתונים אלו בלבד. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה