הידרוקולינקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/08/2012 | 12:39 | מאת: מירב

שלום דר'. רציתי לשמוע מה יש לרפואה הקונבציונלית לומר על הטיפול מסוג הידרוקולינקס- שטיפת המעיים. 1- האם זה טיפול מומלץ? 2- האם הוא מסוכן? 3- האם מותר לבצע אותו רק מגיל מסויים? 4- האם הוא בריא לגוף? חיוני? הכרחי? כדאי לעשותו? מטיב עם הבריאות? או שסתם מדובר בעוד גימיק ונסיון לעשות כסף על חשבון מצפונם של בני האדם שמחפשים להיות בריאים. 5- מה מטרתו? למה בעצם הוא מיועד? אשמח בבקשה ואודה לך מאוד אם תענה לי בפירוט על כל שאלותי בנפרד כדי שיהיה לי ברור העניין. תודה רבה ושבוע טוב.

* התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה