צליאק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/08/2012 | 08:14 | מאת: לירוי

שלום רב! עשיתי בדיקות דם לצליאק: בבדיקה הראשונה: celic screen 65.5 tranglutaminase-iga 0.20 endomysial שלילי dgp 35 toal_iga 217 בבדיקה השנייה כל הערכים ירדווהייתי שמח למעט ה-DGP שירד אבל לא בהרבה: CELIC SCREEN 36.8 (נורמה 0-40) TRANGLUTAMINASE_IGA:0.20 DGP:33.5 (נורמה 0-20)ירד אבל לא בהרבה האם זה מעלה סיכוי שאני חולה צליאק?? תודה מראש לרופאים

רצוי לפנות לייעוץ מסודר. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה