ממצאים בקולונוסקופיה ובגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/08/2012 | 15:52 | מאת: אלמונית

בשתי הבדיקות הנ" נתגלו הממצאים הבאים: גסטרוסקופיה- אודם/שטפידם באנטרום וantral gastritis קולונוסקופיה- דיברטיקולוזיס בקולון משמאל עם דברטיקולים רבים עם סימני דלקת. אשמח לתשובות עבור ממצאים אלו. בנוסף האם שטפי דם באנטרום עלולים להצביע על תהליך תופס מקום או התחלה של גידול?

בפנייתך חסרים פרטים רבים אשר מקשים על התייחסות פרטנית. בכל מקרה מראה עיניים של הרופא שביצע את הבדיקה משמעותי יותר מכל תיאור מילולי. ניתן להיעזר בסעיף ההמלצות בדוח הבדיקה ו/או לפנות לרופא שביצע את הבדיקה להבהרות נוספות. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה