בעיות קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/08/2012 | 06:46 | מאת: חיים

שנתיים אני סובל מקשיי נשימה חזקים אחרי אוכל בחילות חוסר תאבון עליה של אוכל גיהוקים לקחתי את כל הסוגים של הסותרי חומצות ולא עזר לי יש לי המלצה מרופא גסטרו לניתוח תיקון בקע ורפלוקס עכשיו הקטע שהרופא מנתח לא כזה ממהר לעשות לי ניתוח והוא ביקש עוד בדיקות (מנומטריה, צילום קיבה) שיצאו תקינים אני לא יודע כבר מה לעשות הכל יוצא תקין אבל אני סובל בחיי שכבר נמאס לי מהחיים האלה הכל יוצא תקין ואני חולה מה אני אמור לעשות עכשיו? בהתחלה זה עבר לי עם הלנטון ואחר כך חזר לי עכשיו שום תרופה לא עוזרת למה אי אפשר לבקש ניתוח על דעת עצמי? כל דבר זה סיפור כבר לא מעניין אותי תוצאות בדיקות אני סובל וזה לא מעניין אף אחד

14/08/2012 | 21:10 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ניתוח מתבצע ע"י כירורגים והחטה לניתוח נעשית תמיד בשיתוף בין הכירורגמ והמנותח וזה לא קיים למיטב ידיעתי באף מקום בעולם שניתוח הינו דרישה של החולה וכירוג מחויב לבצע! * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

17/08/2012 | 06:10 | מאת: חיים

אז כבודו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות? כל הבדיקות יוצאות טובות ואני לא מרגיש טוב יש מצב שבן אדם עובר חרדה חד פעמית ומאז הקיבה שלו נפגעה? ואם זה חרדה הבדיקות לא אמורות להוכיח את זה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה