טעם מר בפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/08/2012 | 05:03 | מאת: ת.

הי.אני בת 38, בימים האחרונים אני מרגישה טעם מר קצת בפה.לא שיניתי תזונה.אני לא שותה אלכוהול, קופאין וכו'.יש לי ריפלוקס ואני לוקחת על בסיס קבוע פנטרופזול 40 מ"ג פעם ביום.מה יכול לגרום לטעם מר בפה?

באופן עקרוני לטעם מר בפה סיבות רבות. חלק מהגורמים קשורים בחלל הפה והלוע (ניתן להתייעץ עם רופא שיניים / אא"ג), בתרופות שונות, חוסרים מינראליים כמו גם גורמים רבים אחרים. לעיתים התחושה עלולה להיגרם מהחזר קיבה ושט ("צרבת") ואזי הטיפול והבירור הינו בהתאם. רצוי לפנות לרופא המטפל לקבלת עזרה והכוונה. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה