אימונו-סרו, סרולוגיה זהומית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/08/2012 | 15:53 | מאת: מרים

הופנתי ע"י מומחה גאסטרו לבדיקות בעקבות כאבי בטן עליונה + גסטריטיס חיובי hp במשך שנים שבעקבותם אני מגיעה לאישפוזים בבתי חולים בצעתי מס' פעמים גאסטרוסקופיה ולא נמצא דבר בבדיקה , בוצעו בדיקות כלליות + אימונו-סרו, סרולוגיה זהומית+אימונו סרו 2 בדיקות יצאו חריגות IMMUNOGLOBULINS IgG3 התקבל 91.5(הטווח 11-85 ) ANTI CARDIOLIPIN IgM התקבל 7.2( הטווח 0.0-6.9 ) אני מציינת כי הרופא ביקש לבדוק cbc crp סרולוגיה לצליאק+ct בטן אגן שביצעתי אך עדיין אין תשובה לשלול ibd ומלחת לבלב וקולונסקופיה אשר תתקיים עוד חודשיים . אם תוכלו לומר לי האם הבדיקות ותוצאותיהן מעידות על בעיה כלשהי? אשמח לתגובתכן

14/08/2012 | 21:07 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ממצאים המעבדיים שציינת לאע ניתן להסיק מסקנה על מחלה שמסבירה את תלונתיך * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה