בדיקות לצליאק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/08/2012 | 15:28 | מאת: רון

שלום, יש לי צליאק כבר למעלה מ-3 שנים, הרבה זמן לא עשיתי בדיקה, ולפני כמה ימים עשיתי בדיקת דם לביקורת ואלה התשובות: CELIAC SCREEN (הגרף מ-0 עד 40)- אני נמצא ב-11.2 TRANSGLUTAMINASE_IgA (הגרף מ-0 עד- 7.20)- אני נמצא ב-4.91 רציתי לדעת מה זה אומר וכמה אני נקי?? אשמח לתושבה.. רון

התשובות בטווח התקין. בכל מקרה רצויה תמיד קורלציה קלינית (תסמינים וכו') ומעקב מסודר. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה