מה זה אומר ???

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/07/2012 | 01:29 | מאת: נעמה

בני, בן שנה ושמונה חודשים ביצע בדיקות דם בהם הועלה חשד לצליאק. לאחר מכן בוצעה ביופסיה- וזו התשובה duodenal biopsies' 2nd part and blub: several villous atrophy with intraepithelial limphocytosis ' consistent with celiac ' marsh 3C מה זה אומר ? צליאק או עוד משהו אחר. לציין שבני מזיע בשינה( גם במזגן) אנמי ( פריטין 9) וחיוור מאד . זה יכול להיות עוד משהו חוץ מצליאק ? אם זה רק צליאק ואשנה תזונה, תוך כמה זמן ניתן לראות שיפור ? בתודה נעמה אמא מודאגת

31/07/2012 | 11:02 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ממצאים תומכים בצליאק * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה