אולי ד"ר האוס הישראלי כאן?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/07/2012 | 00:21 | מאת: רם

שלום לכם, אני בן 28 ומזה כארבעה חודשים, הנני סובל מכאבי בטן יום יומיים שמפריעים לי בצורה נוראית לשגרת החיים. הכאבים החלו ביומיים של חום(38.5 חום)ושלשולים, שבסיומם נותרו רק השלשולים למשך בין שלושה-ארבעה שבועות נוספים. מאחר שהכאבים לא חלפו, כאבים שממוקמים ברום הבטן, ביצעתי את הבדיקות הבאות: א. דם כלליות - תקינות. ב. דם איידס - תקין. ג. דם מחלות מין - תקינות. ה. אולטראסאונד בטן - תקין, למעט אבנים קטנות בתריסריון(הערכת הרופא שלא הן גורמות לכאב). ו. גסטרוסקופיה - תקינה. ז. בדיקת נשיפה להליקובקטור - תקינה. תסמינים נוספים: 1)כשלוחצים ברום הבטן הכאב גובר. 2)לאחר התרוקנות הכאב גובר. 3)לאחר אכילה הכאב נחלש. אולי יש לכם איזשהו רעיון מה זה יכול להיות? שמעתם על תופעה דומה? אולי יש עוד בדיקה שאפשר לעשות.. אני באמת חושש שעד יום מותי, אצטרך להסתובב עם כאב בטן...

31/07/2012 | 10:55 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לאור הבירור שעברת עליך לפנות לחו"ד של גסטרואנטרולוג בכיר * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה