קולונסקופיה וכאבי גב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/07/2012 | 16:29 | מאת: מיכל

לפני כחודש ביצעתי בדיקת קולונסקופיה (שיצאה תקינה) . מאז הבדיקה אני סובלת מכאבי גב תחתון מציקים (כאב עמום), באזורים שונים . לפני כן לא סבלתי מכאבי גב כלשהם . הרופא אצלו ביצעתי הבדיקה מסר כי אין לכך כל קשר לביצוע הבדיקה . פניתי לאורטופד - צילום רנטגן נמצא תקין ,ואינו יכול להסביר כאבי גב. הוא הפנה אותי לראומטולוג להמשך בירור. המדובר בכאב תמידי . האם אכן לא יתכן כי הכאבים קשורים לבדיקה? יצויין כי הכאבים הופיעו ממש לאחר הבדיקה .

קשה לקבוע קשר בין הבדיקה לבין כאב גב שנמשך כבר חודש ימים. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה