חיידק הלקובקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/07/2012 | 15:37 | מאת: נורה

לפני תלווה גםסבלתי מחיידק ההלקובקטור שנתגלה בבדיקת גסטרו ונתלווה גם בהתקף חרדה, עכשיו חזר התקף החרדה שמלווה בכאבי בטן אינני מסוגלת לאכול כל דבר קטן אני מרגישה מלאה מאד ולא מסוגלת להכניס כלום וגם בחילות ירדתי מאד במשקל, עשיתי בדיקת נשיפה והיא היתה שלילית, אך אני מרגישה גרוע מאד ,אני סובלת גם ממעי רגיז,הרופא רשם לי סרוקסט וטוען שזה יעזור לי ואין צורך בייעוץ של גסטרו. מה דעתכם והאם בדיקת הנשיפה היא אכן אמינה.

הבדיקה אמינה. לא שוללת ב 100%. חשוב שלא תעשה תחת טפול ב PPI (אומפרדקס ושאר התרופות מהמשפחה הזו). בכל מקרה מומלץ להגיע לגסטרואנטרולוג * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה