קלקול קיבה וכתם אדום גדול על הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/07/2012 | 09:59 | מאת: עמית

ביום ג אחה"צ אכלתי סלמון וירקות מוקפצים במעדניה(היה ריח ביוב ברקע)בערב לא הרגשתי טוב ,וב10 החלו שלשולים והקאות,פסקו לקראת 2 בלילה,למחרת אכלתי רק 2 עוגיות ושני פרוסות לחם,הבוקר יום ה החלו שוב שלשולים בעיקר מים, הלכתי לרופאה נתנה לי כדור קל בטן,פנייתי אליכם,היא עקב שאלת הרופאה,מה זה האדמומית החזקה הזו בבטן ,מהפופיק עד 12 סמ מעליו ו10 ס"מ לכל צד?היא שאלה אותי מה זה. ,כמה פעמים ולא פירשה? אז גם אני שואל מה זה האדמומית הזו בדיוק מעל אזור הכאב הקל שיש לי?

לא ניתן לקבוע אבחנה במסגרת פורום. על מנת לאבחן צריך לראות את הפריחה? אדמומיות? ישנן סיבות רבות. רק כדוגמה לאדמומיות מעל לאזור עם כאב היא הרפס זוסטר. ישנן סיבות אחרות כך שעליך לחזור לרופאת המשפחה. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה