ללא כותרת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/07/2012 | 06:47 | מאת: נחצ'ה

שלום! יש לי בעיה ממש רצינית ככה אני חושב אין לי דחף ליציאות וגזים וצואה משונה אני ממש מפחד לעשות בדיקה פולשנית האם יש דרך אחרת לדעת מה יש חוץ מהבדיקה הפולשנית?

את הבירור לא מתחילים מבדיקה פולשנית בד"כ. קודם צריך אנמנזה מפורטת, בדיקה פיזיקלית, בדיקות צואה ומעבדה. לכן רצוי להגיע לגסרואנטרולוג. במידה וצריך יהיה לבצע בדיקה פולשנית (גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה) הבדיקות בסך הכל בטוחות עם אחוז סיבוכים נמוך אותם יסביר לך הרופא המבצע את הבדיקות. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה