בטן נפוחה מאוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/07/2012 | 20:51 | מאת: לילך

שלום ,אני לאחר לידה קיסרית אחת ,מאז עברו 3 שנים והבטן לא ירדה לי ונשארה מאוד נפוחה כמו בחודש שישי שביעי להיריון ,בהתייעצות עם כירורג נאמר לי לפנותך לרופא גסטרואנטרולוגי ,האם זה מההיריון ונשאר ליעודף עור ושרירים רפויים או שאולי יש בעיה מבחינה רפואית וצריך לבדוק ,חשוב לציין שגם לפני ההיריון והלידה תמיד היתה לי בטן ואני בחורה רזה ,רציתי לדעת מאילו סיבות זה יכול לנבוע לפי המקרה שתיארתי ,איזו בעיה יכולה להיות ?והאם אני צריכה לבצע בדיקות מסויימות ואם כן אילו? ואצל רופא באיזה תחום? אמרו לי גם ללכת לרופא נשים לאולטרסאונד פנימי ? זה גם מתאים? תודה מראש זה דחוף מאודדד

25/07/2012 | 11:31 | מאת: roman

יש להפנות למרפאת גסטרו מומחים להערכת מבצ והמלצות בירור וטיפול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה