היי ד"ר,

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/07/2012 | 13:14 | מאת: שרית

אני בחורה בת 22, בריאה בד"כ, לפני חצי שנה עשיתי בדיקות דם שיצאו מצוינות. בארבעת החודשים האחרונים יש לי יציאות מרובות, מדובר על 4-5 פעמים ביום של יציאות, ללא כאבים או עצירות, יציאות רכות (לא שלשול), בתדירות מאוד גבוהה. בהתחלה הצואה הייתה שחורה, והרופא אמר שזה בגלל עודפי ברזל אז החלפתי את סוג הברזל וזה נפסק. אבל עדיין היציאות בתדירות מאוד גבוהה. חשוב לציין שה-bmi שלי הוא 17, אע"פ שאני אוכלת באופן תקין ורגיל, מלבד היותי צמחונית. ודיי מתחיל להפחיד אותי שאני אאבד משקל בעקבות חילוף החומרים המטורף הזה, או מה שלא יהיה. כרגע המשקל שלי דיי יציב (45), האם יכולה להיות סיבה לתדירות כזו ביציאות? מאז ומתמיד הין לי יציאות פעמיים ביום אבל לא 5.. לתשובתך אודה.

פנייתך מצריכה בירור מסודר. אנא פני לרופא המטפל אשר במידת הצורך ייעזר בגורמים הרלבנטיים על מנת למצוא מזור לתלונותייך. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה