גביסקון או מאלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/07/2012 | 17:43 | מאת: שואלת

שלום רב יש לי בקע סרעפתי ובעבר היו לי כמה פעמים דלקות בושט. אבל במשך תקופה ארוכה אני שומרת על מצב תקין ללא צרבת או הפרעות כלשהן בעזרת תזונה מוקפדת ושמירה על כללי הזהירות (לא לשכב אחרי אוכל וכו).לאחרונה יש לי לפעמים אירועים קלים ביותר של צרבת, ובמשך היום אני יכולה להעביר אותם עם שתיית מים, ואם זה לפני השינה אני לוקחת כפית מאלוקס ומרגישה הקלה. אתמול הלכתי לבית מרקחת וביקשתי לקנות מאלוקס, והרוקח אמר לי שגביסקון הרבה יותר טוב.היססתי לקנות, כי את התרופה מאלוקס אני מכירה והיא עוזרת לי ולא גורמת לי בעיות, ואולי יש משהו בגביסקון שאני יכולה להיות רגישה לו. מצד שני, אם זו תרופה יותר טובה, ולפי מה שקראתי בתיאור שלה יש לה יתרונות, אולי כדאי לנסות. אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה מראש.

מטרת שני התכשירים להקל על תסמיני צרבת. לא ניתן לתת המלצה לטיפול תרופתי פרטני בתכשיר זה או אחר דרך מדיה זו. באופן עקרוני לפני נטילה של כל תכשיר רצוי לוודא שאין רגישות למרכיביו. מומלץ לפנות לרופא המטפל. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה