הבנת תוצאות מעבדה: ASCA IGG Positive

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/07/2012 | 16:02 | מאת: ליאור

שלום, עשיתי בדיקות דם. הכל יצא תקין, חוץ מ- ASCA IGG 35.20 - positive ASCA IGA 8.03 - negative AMYLASE SERUM 121.00 U/L , reference range (30.00- 118.00) מה המשמעות של תוצאה כזאת בבדיקות ASCA? בד"כ אני מצליח להבין דברים בעצמי מחיפוש באינטרנט, אבל במקרה הזה המשמעות לא ברורה לי.

בפנייתך חסרים פרטים רבים. רצוי להבין את משמעות הבדיקות לנוכח התמונה הכוללת, כולל התייחסות לתסמינים לבדיקה הגופנית ולבדיקות נוספות. מומלץ לחזור לרופא אשר ביקש את ביצוע הבדיקות הנ"ל. * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה