עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/07/2012 | 07:37 | מאת: ירון

האם ייתכן שלקיחת ויטמין B12 מתחת ללשון גורם לעצירות?אני לוקח כדורים של סולגאר,יש שם גם מגנזיום שאמור לגרום ההפך,אז מדוע זה גורם לי לעצירות?האם ייתכן שעקב שימוש באנטיביוטיקה נגד הליקובקטר בעבר ולקיחת כדורי רמוטיב למשך 14 יום,שינה את הרכב החיידקים במעי וגרם לחוסר ספיגה יעילה של הויטמין ולכן חסר לי,אני בן 50 ומדי פעם אוכל בשר ועוף,יש דרך לבדוק חוסר ספיגה,ואם צריך לתקן את הרכב החיידקים מהו הטיפול?

22/07/2012 | 08:16 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ויטמיםן B12 ל א גורם לעצירות תוסיף פרוןביוטיקה * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה