תשובות בדיקות דם לפני הריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

05/12/2016 | 10:13 | מאת: טלי

שלןם. אני בת 34 ועשיתי בדיקות לפרופיל הורמונלי ואלו התוצאות: הבדיקות נעשו ביום השלישי למחזור. estradiol -135 progesteron- <0.64 FSH- 20.8 LH- 9.6 AMH - 0.36 (טווח 0.3-10.8) אני מבינה שהFSH לא טוב. האם יהיה לי קשה להכנס להריון? האם זה אומר שלא אוכל להכנס להריון טבעי? יש לציין שעם גלולות, המחזור שלי סדיר לחלוטין. תודה רבה.

06/12/2016 | 14:19 | מאת: טלי

עדכון למה שרשמתי לפני כמה ימים. הפסקתי עם הגלולות, קיבלתי מחזור, עבר חודש וטרם קיבלתי מחזור חדש. עשיתי בדיקת הריון- דם וביתית והתשובה שלילית. האם זה גם מחזק את הבעיה שנראה שקיימת בשחלה? תודה

06/12/2016 | 18:13 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לטלי שלום רב, אין ספק שהערך הגבוה של ה-FSH איננו תקין. סדירות המחזור עם הגלולות איננה מצביעה על איכות הרזרבה השחלתית. אני ממליץ בחום לפנות לרופא פריון כדי לערוך בדיקות יותר מקיפות ומעמיקות לגבי הפוטנציאל הפריוני שלך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות