שאלה דחופה לגבי כניסה להריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/10/2016 | 18:50 | מאת: ענת

אני בת 42 בהריון שני מאיי וי אפ. בסביבות שבוע 4 או 5. ממש בהתחלה. בטא ראשונה 187 שניה 450. ביומיים האחרונים הבן התינוק שלי בן השנה בעט בי כמה פעמים בטעות עם הרגלים וקיבלתי אגרופים דיי חזקים לבטן. האם עלי לחשוש מהפלה? האם כדאי להיבדק? מה הסיכויים שקרה משהו לעובר? יש לי עוד שבועיים אולטרסאונד לבדיקת דופק. האם יכול להיות שהעובר נפגע ויהיה מום?

26/10/2016 | 17:28 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענת שלום רב, אין מקום לדאגה ולא יגרם שום נזק בשום צורה שהיא לעובר המתפתח. הוא מוגן היטב בחלל הרחם ומכה לבטן לא מהווה עבורו שום סכנה. היי רגועה ובהצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות