טיפול הפריה שני- גיל 44

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/09/2016 | 13:01 | מאת: א.איול

שלום אבקש עזרה, בפענוח בדיקת דם במהלך טיפול הורמונאלי שני לקראת IVF אני בפרוטוקול מקוצר: 2פרגובריס ו- זריקת דכפפטיל 0.1 -זריקה 1 בכל יום אני ביום ה-9 של ההזרקות אסטרדיול 17 בטא יצא: 334.4 PMOL/L ופרוגסטרון 1.7 NMOL/L עובי רירית הרחם 4.1 מ"מ ונראו שני זקיקים אחד מכל שחלה בגול של: 6 מ"מ ו-5 מ"מ אין לי מושג אם זה תקין או לא...? בניסיון הראשון הנתונים היו גבוהים יותר... מאוד מודאגת.. מחכה לתשובה. תודה

01/10/2016 | 16:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, התוצאות ששלחת אינן ברורות כלל. האסטרוגן והפרוגסטרון נמוכים ביותר עם רירית דקה, דבר המצביע על חוסר תגובה לזריקות ואילו הבטא יצא 334, ערך שממש לא מובן. עלייך לפנות לרופא המטפל ולחזור על בדיקות הדם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות