פרוגסטרון ובטא בהריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/07/2016 | 01:03 | מאת: שמואל

בטא-202 פרוגסטרון40 איסטרדיול633 שאלה האם לקחת תמיכה הורמונלית של אוטרוגיסטון? אני שואלת משום שבעבר קיבלתי תמיכה בגלל הפלות חוזרות שאלתי האם זה ערכים תקינים או לא

30/07/2016 | 12:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, מזל טוב ורמות הבטא הינן תקינות לחלוטין. אני ממליץ בחום לקחת אוטרוגסטן בטבליות וגינליות של 200 מ"ג, 3 פעמים ביום, למשך 10 שבועות ראשונים של ההריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות