פענוח פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/07/2016 | 19:16 | מאת: חגית

שלום ד"ר אני בת 41 . בעלת רזרבה שלחתית ירודה . פרופיל הורמונלי ביום ה- 2 של המחזור . FSH - 10.5 IU/L lh - 2.2 . IU/L e-2 - אסטרודיאל - 661 nmol/L פרוגרסטרון - 1.5 מה דעתך דר" על התשובה ? האם יש סיכוי להיכנס להריון עם ערכים אלו ? תודה.

24/07/2016 | 18:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחגית שלום רב, אין ספק שבערכים כאלה של רזרבה שחלתית ייתכנו הריון ולידה. השאלה המרכזית הינה האם באופן ספונטני או ע"י טיפול פריון מכל סוג שהוא כולל IVF. במידת ותרצי אשמח להפגש איתך במרפאתי, להכנס לעומקם של דברים ולייעץ לך את הטיפול המתאים ביותר ובמידת הצורך ליווי של הטיפול כולו (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות