לפרוסקופיה בשחלה.......

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/07/2016 | 18:30 | מאת: אני

שלום רב, אנו מנסים להרות 11 חודשים. אובחנו 2 ציסטות צלולות, אחת בכל שחלה הגדולה שבהן 5*3 ס"מ. בדיקת דם הורמונלית תקינה (מתרחש ביוץ תקין). לאחר ניסיון של שני מחזורים עם גלולות שלא השפיעו הוחלט ע"י הרופא לבצע לפרוסקופיה להוצאת 2 הממצאים. 1. האם כדאי לפני שעושים ניתוח כגון זה לעשות מעקב זקיקים ולראות האם קיימת בעיה שאינה נובעת מהציסטות (כגון רירית דקה מדי)? 2. על איזה רופא מנתח אתה ממליץ לניתוח כזה? ומהם הסיכויים לפגיעה בלתי חוזרת בשחלה? (מפחדת מאוד מפגיעה בשחלה) אשמח למענה מפורט, תודה מראש.

24/07/2016 | 18:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, קשה מאוד להתייחס לכל מכלול הבעיות בתשובה באינטרנט. אנא התקשרי אלי לנייד 050-848-1909 כדי שאוכל לשמוע יותר פרטים ולהמליץ לך על הטיפול המתאים ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות