חדשה פה... קדימה מתחילים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/06/2016 | 11:35 | מאת: ליאתוש

שלום לכולם!!... היום קיבלנו אישור להתחיל איקוקלמין... אפשר קצת הסבר על תופעות לוואי, על התרופה עצמה, ובאופן כללי על סיכויי ההצלחה??? תודה רבה!! ליאת ורונן

29/06/2016 | 18:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לליאת שלום רב, ככלל האיקקלומין הינה תרופה מאוד אינוסנטית עם מעט מאוד תופעות לוואי. לעיתים מאוד רחוקות היא יכולה לגרום לכאבי ראש והפרעה זמנית וקצרה בראיה. הסיכוי להריון מרובה עוברים הינו נמוך ונע בין 5-8% בלבד ממחזורי הטיפול. במידה ויש שאלות נוספות אשמח אם תתייעצי עם הרופא המטפל שהמליץ לך להשתמש בתרופה זו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות