החזרת עובר קפוא-שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/06/2016 | 10:20 | מאת: דליה

שלום . אני לצערי לא יכולה להיכנס להריון. חברה טובה שלי משמשת לי כפונדקאית. היא בת 29 אחרי 2 לידות תקינות לפני החזרת עובר (3 ימים לפני) הרירית שלה הייתה 8.7 E2 181.2 PRO 0.8 יש לציין שהביצית היא מתרומת ביצית מבחורה בת 23 עם זרע תקין של בעלי.הוחזר עובר בן 3 ימים אחד שהיה קפוא והופשר ולפני ההחזרה היה בן 14 תאים דרגה A מה אתה אומר על הסיכויים בהתחשב בנתונים ,כי יודעת שסיכוי של עובר אחד להיקלט הינו נמוך... תודה מראש :)

29/06/2016 | 18:12 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדליה שלום רב, לאור הנתונים שמסרת סיכויי ההצלחה הינם טובים יחסית גם בהתחשב שמדובר בעובר אחד בלבד. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות